Лауреати от конкурса “Рашко Сугарев” разказват риалити роман по радио “София”

„Един отклонил се от пътя си пътник. Едно избягало от картата село. Един напуснал континента си жираф. Една полудяла тълпа. Една смърт. Една любов. Под сянката на жирафа. Защото началото бе жираф…“

Това е анонсът на риалити романа „Евангелие на жирафа“, който от 16 септември 2012 г. започна на честотите на радио „София“. Жанрът е определен като Зоо трилър. Разказвачите в 20-тия риалити роман са наградени автори от конкурса “Рашко Сугарев”, организиран от Национален фонд „13 века България“. За момента, екипът от разказвачи е в състав Тодор П. Тодорв, Димо Димов, Владимир Полеганов, Оля Стоянова, Бистра Величкова и Яница Радева. Всеки ще разкаже по една глава от общо 10-те или 11-те глави на романа. Това ще се случва всяка неделя от 15.00 ч. до 17.00 ч. на честотите на радио „София“ – 94.5 MHz.

Авторите бяха любезно поканени в предаването от водещите Емил Янев и Кин Стоянов. Като идея, този роман е втората външна продукция в „Библиотека Български Риалити Романи“, която е без участие от страна на екипа на предаването.

Разказвачите ще ви пренесат в един необикновен свят, в едно балканско село, което го няма отбелязано на картата. Там живеят герои, чиято съдба се случва, заплита и развива в реално време. Но никой не знае как ще завърши всичко, освен може би жирафът, защото в началото бе жирафа. Защо ли? За да разберете слушайте риалити романа всяка неделя от 15 до 17 ч. на 94.5 MHz или Online – “Риалити роман”.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s